Adrienne Brodeur: Pasinevelde

Hát, mint a címe is sugallja, nem kifejezetten egy orosz klasszikus, debil is, meg nem is, de pont ilyesmire volt szükségem most, egy két nap alatt kiolvasható könyvre, ami nem igényel kifejezett odafigyelést és értelmi megerőltetést.

Lucy és Martha barátnők, és állandóan azon filóznak, hogy mennyire kiveszett a férfiakból a férfiasság, mennyire nem értenek semmihez, és hogy ez tarthatatlan így. Ráadásul Lucynak is egy szörnyű tapasztalata lesz a pasijával egy hosszúhétvége alkalmával. (A vicc az egészben, hogy pont erről beszélgettem én is az egyik barátnőmmel a minap, plö annak apropóján, hogy egy srácot már mióta sétálni próbálok csábítani, de ő közölte velem délután nemtom, négykor, hogy most dolga van, mire én, hogy majd utána. Ő meg erre, hogy hát akkor már este lesz, és hiába győzködtem, nem hitte el, hogy az este a legjobb idő sétára. Na meg neki is voltak hasonló lovagiatlan tapasztalatai, mármint a barátnőmnek).

Szóval Martha úgy dönt, nyit egy ElsőRandi Bt-t vagy mit, amikor is eljátssza a jelentkező férfiakkal az első randit, majd tanácsokat ad nekik, hogy mit csináljanak másképp egy “éles” randin. Az ötlet aztán továbbfejlődik a Pasineveldévé, ami “kiképzőtábor”, és a végére férfit faragnak belőlük.

Szóval könnyed kis hülyeség volt, de elfogadható, viszont a fordítás rettenetes.

Advertisements

Leave a comment

Filed under amerikai, chicklit, humor, marhaság

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s